Partners

Logo DMSApp transparant

Het sport accommodatie management- en leden administratie systeem van DMS Solutions® is ontwikkeld voor de wereldwijde Leisure industrie. Of u nu een fitness organisatie managet in China of een golf resort in Portugal, de unieke management oplossing software voor de Sport- en Leisure industrie en (internationale) scholen en universiteiten van DMS Solutions® ondersteunt uw dagelijkse bedrijfsprocessen optimaal.

DMS Solutions® is in alle talen beschikbaar, dus ook de lokaal gebruikte voertaal, het sport accommodatie management software/leden administratie systeem van DMS Solutions® zal u helpen de nodige stappen te ondernemen om uw verkopen te verhogen en uw klanten vast te houden.

Locale support en service zijn belangrijk om de management- en leden administratie software van DMS Solutions® succesvol te implementeren en u te voorzien van de benodigde skills om het systeem optimaal te laten functioneren. Wij bieden u de service wanneer u hem daadwerkelijk nodig heeft. Om de gewenste kwaliteit te genereren werkt DMS Solutions® met diverse partners op lokale en globale basis. De management software oplossing voor de Sport- en Leisure industrie en (internationale) scholen en universiteiten van DMS Solutions® wordt vermarkt, onderhouden en geserviced door een netwerk van wereldwijde en tevens gecertificeerde dealers.