Zwembaden

zwemafbeelding

Voor zwembaden en zwemcursussen is het belangrijk te weten welke leerling waar staat in zijn leercurve. Om dit te kunnen bijhouden heeft u een leerlingvolgsysteem nodig waarin u de ontwikkelingen van de leerling op de voet kunt volgen. Op deze manier kunt u tijdens de cursussen uw aandacht beter verdelen, om zo degene die de aandacht echt nodig heeft beter te ondersteunen bij zijn/haar ontwikkeling.

Daarnaast heeft u een effectief instrument nodig om entreekaartjes te verkopen. Of de bezoeker nu een ledenpas, een dagpas of een rittenkaart heeft, zwembaden moeten flexibel en accuraat de toegang tot hun faciliteiten kunnen managen. Naast tastbare ledenpasjes, rittenkaarten en/of stempelkaarten kan bij DMS Solutions® ook gekozen worden voor een vingerscan toelatingscontrole systeem. De door DMS geautomatiseerde lockers maken het professionele proces compleet en geeft u alle tools om uw zwembad optimaal te beheren.

Het sport accommodatie management software/leden administratie systeem van DMS Solutions® biedt organisatiebrede functionaliteiten om de dagelijkse processen optimaal te besturen, zodat u uzelf meer kunt richten op klantvriendelijkheid.

WEB APP

De DMS Solutions® WEB APP voor de zwembad branche is online. Klik op de WEB APP  afbeelding  om direct naar de APP te gaan. Log in via uw Facebook/Google+account en/of schrijf u vrijblijvend in om kennis te maken met de DMS Solutions® WEB APP. Bekijk wat de voordelen en mogelijkheden zijn voor uw bedrijf en zie de website door de ogen van uw fictieve klant!