Wellness

wellness 981x293

De wellness industrie is een van de snelst groeiende industrieën op dit moment. Spa’s schieten als paddenstoelen uit de grond en de concurrentie wordt heviger, terwijl de klant een top service verwacht. De loyaliteit van de klant hangt sterk af van de ervaringen en belevingen die u hem biedt. Uw klanten betalen voor ‘quality time’ en verwachten een ononderbroken stroom van fijne momenten.

Met het sport accommodatie management software en leden administratie systeem van DMS Solutions® kunt u de dagelijkse activiteiten eenvoudig organiseren door gebruik te maken van de brede reserveringenmogelijkheden.
De klant kan via het internet zijn/haar, en eventueel van zijn/haar partner ”verwendag wensen” kenbaar maken. Het systeem zal de gewenste reserveringen doorvoeren. Het sport accommodatie management software en leden administratie systeem van DMS Solutions® organiseert de gewenste activiteiten en geeft duidelijk aan voor wie, op welk moment welke behandeling staat gereserveerd. DMS Solutions®  houdt er zelfs rekening mee dat beide partners van een gezamenlijke lunch kunnen genieten.

WEB APP

De DMS Solutions® WEB APP voor de wellness branche is online. Klik op de WEB APPafbeelding om direct naar de APP te gaan. Log in via uw Facebook/Google+account en/of schrijf u vrijblijvend in om kennis te maken met de DMS Solutions® WEB APP. Bekijk wat de voordelen en mogelijkheden voor uw bedrijf zijn en zie de website door de ogen van uw fictieve klant!