Vakantieresort

vakantie resort management software

All-inclusieve arrangementen worden de laatste jaren steeds populairder. Deze formule betekent rust en gemak voor de klant. Gezien de volle agenda’s gedurende de werkweken vinden veel klanten het prettig als tijdens de vakanties alles voor hen geregeld wordt. Een ruim aanbod van faciliteiten en activiteiten doet uw klant besluiten zijn/haar vakantie in uw vakantieresort door te brengen.

Om een fijne ervaring voor de klant te creëren, is het noodzakelijk dat de activiteiten achter de schermen perfect georganiseerd zijn.

Van het inplannen van activiteiten tot het kopen van producten op kredietbasis, de klant wil immers tijdens zijn/haar verblijf in een vakantieresort genieten zonder in de rij te hoeven staan voor een reservering of aan contant geld te hoeven denken. De sportaccommodatie managementsoftware en ledenadministratie software van DMS Solutions® helpt u soepele en naadloze klantervaringen te verkopen.

WEB APP

De DMS Solutions® WEB APP voor de (vakantie)resort branche is online. Klik op de WEB APP afbeelding om direct naar de APP te gaan. Log in via uw Facebook/Google+account en/of schrijf u vrijblijvend in om kennis te maken met de DMS Solutions® WEB APP Bekijk wat de voordelen en mogelijkheden voor uw bedrijf zijn en zie de website door de ogen van uw fictieve klant!