Golf

golf 981x293

Ooit was golf de plek voor vrijetijdsbesteding voorbehouden aan de ‘happy few’ die zich dit kostbare spelletje konden veroorloven. Vandaag de dag zijn steeds meer enthousiaste golfers op de baan te vinden. Golf wordt steeds populairder. Golfclubs merken dat zij zich ook administratief professioneel moeten organiseren om de stroom van (nieuwe) leden aan te kunnen. In deze branche zijn naast de verkoop van golf-materialen en een goed georganiseerde horeca-voorziening, ook de reserveringen belangrijker dan ooit tevoren geworden.

Het sport accommodatie management software en leden administratie systeem van DMS Solutions® biedt u de instrumenten om deze verkopen en reserveringen effectief te organiseren.

WEB APP
Golf Web App
De DMS Solutions® WEB APP voor de golf branche is online. Klik op de WEB APP afbeelding om direct naar de APP te gaan. Log in via uw Facebook/Google+account en/of schrijf u vrijblijvend in om kennis te maken met de DMS Solutions® WEB APP. Bekijk wat de voordelen en mogelijkheden voor uw bedrijf zijn en zie de website door de ogen van uw fictieve klant!