Fitness branche

Fitness branche

Met de alsmaar groeiende trend/vraag van het individuele sporten zijn fitnesscentra niet meer uit onze maatschappij weg te denken. Het is voor managers van vitaal belang, om naast het aantrekken van nieuwe klanten, de huidige klanten tevreden te houden om te voorkomen dat zij zullen vertrekken naar de concurrent om de hoek.
DMS Solutions® biedt met haar software de oplossing om dit probleem binnen de fitnessbranche te tackelen. Het sport accommodatie management software- en leden administratie systeem van DMS Solutions® heeft alle strategische instrumenten in huis om zowel de Key Performance Indicators (KPI’s) als de essentiële consumentengegevens te registreren. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld zien welke klant een periode minder vaak is geweest, om hem/haar net dat beetje extra aandacht te geven of op tijd een actie in te zetten. Op deze manier zult u dankzij de informatie van DMS Solutions® uw klant toch weten te behouden en kunt u direct de klantrelatie verbeteren.

WEB APP

De DMS Solutions® WEB APP voor de fitness branche is online. Klik op de WEB APP afbeelding  om direct naar de APP te gaan. Log in via uw Facebook/Google+account en/of schrijf u vrijblijvend in om kennis te maken met de DMS Solutions® WEB APP. Bekijk wat de voordelen en mogelijkheden zijn voor uw bedrijf en zie de website door de ogen van uw fictieve klant!