Missie en Visie

Missie DMS Solutions®:
Wereldwijd een  belangrijke automatisering  expert te zijn die mensen en bedrijven bij elkaar brengt.

no problems

Visie DMS Solutions®:
De wereld is plat. Het digitale netwerk zorgt ervoor dat afstanden vervagen. Langzamerhand verdwijnen de grote verschillen tussen continenten, landen en bevolkingsgroepen. Om elkaar te bereiken moeten we gebruik kunnen maken van betrouwbare software voor universeel gebruik.

Grote ketens zoals bijvoorbeeld in de recreatiesector, horeca, fitness en sport, scholen, universiteiten en meer, communiceren vanuit het hoofdkantoor met hun filialen wereldwijd. Het is belangrijk dat deze bedrijven over een universele automatiseringsoplossing beschikken waarbij per locatie modulair kan worden gewerkt terwijl op het hoofdkantoor alle gegevens worden verzameld. Dit is niet alleen efficiënt en kostenbesparend maar geeft de mogelijkheid om in 1 oogopslag de prestatie van elk filiaal op zich realtime online op de voet te volgen. Uiteindelijk: meten is weten en weten is winst!

DMS Solutions®, wij denken alleen in oplossingen!

De unieke managementsoftware oplossing voor de Sport- en Leisure industrie en (internationale) scholen/universiteiten van DMS Solutions® is het resultaat van deze visie die Delcom International bv door de jaren heen heeft ontwikkeld als service provider in de Leisure industrie.